» En beställning

Det är något väldigt speciellt med att få en beställning, dels för att man får bidra med sån glädje till någon annan medan man själv lägger ner en mängd tid och kärlek i ett porträtt. Såklart att det finns en viss motvlja att skicka iväg ett verk men hade den stannat hos mig hade den ju hamnat i en portföllj/skåp - vilket är synd. Då är det ju roligare om den får komma någonstans där den uppskattas och kan hänga på väggen. Det här var min absolut första beställning som jag blev klar med för ungefär en månad sedan men som nu hänger hemma hos sin nya ägare. 
 
 
 

» Apelsinstudie

För inte allt för länge sedan övade jag på att använda torrpastell, något jag skulle vilja använda oftare pågrund av det fina resultatet som det ger. Så här blev resultatet: 
 
 

» Digital målning på g

Känns alltid lika tråkigt att bli fast inomhus när solen skiner utomhus, då blir jag alltid sugen att gå ut och sätta mig, kanske ta med mig en bok eller ett block och bara rita av saker runtomkring mig. Tyvärr så blir det inte så mycket av det ena eller det andra men det känns även lite stelt då jag bor i hyreshus. Det var lättare förut då jag bodde hemma eftersom vi hade en så stor tomt och jag kunde få sitta i fred, jag är inte så bekväm att rita där det är mycket andra människor. Även om mitt deltagande i det fina vädret brister så har jag i alla fall kunna sno åt mig lite tid till att börja ett nytt projekt i GIMP. Här är en liten smygtitt på hur den ser ut. (Referensen kommer ifrån luda-stock.deviantart.com) 
 
 
Jag hoppas ni får en toppendag!