» Fyrar & armar

Med en termin som går mot sitt slut och sommaren runt hörnet är det med en stor lättnat jag signerar min bläckfisk. Den hade verkligen tagit mig längre tid än förväntat - att det skulle ta lång tid var jag beredd på men inte riktigt så länge.  Jag är hursomhelst bara glad att den är klar då fokuserar jag lättare på att plugga inför de sista två kommande tentorna (jag har haft en tidigare i veckan) och inte hur mycket jag vill bli klar med den.
 
 
 
(Om ni vill veta mer om teckningen så har jag skrivit mer på mitt instagram konto @sofiag_drawings)
Till den här har jag använt följande material: 
* Papper - Fabriano (A2) / * Kolpennor - Derwent, Faber-Castell / * Blyertspennor - New Raffiné art sketch från Marco / * Blyerts, stiftpenna* Sudd - Mono Tombow Zero (typ som stiftpenna fast sudd) /* Knådgummi /* Pensel  /* Stompf  /* Linjal / * Färgpennor (Polychromos, svart & vit) - Faber-Castell /* Linjal 
 
Ska bli skönt när tentorna är avklarade för jag har ett par projekt jag vill göra nu under sommaren och jag ser fram emot att få åka hem någon vecka också men annars bara njuta och ta det lugnt. Pusta ut efter vad som varit ett väldigt lärorikt, svårt men ändå väldigt roligt första år som universitetsstuderande.  
 
Har ni några speciella sommarplaner?
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo